De câteva ori pe săptămână îmi folosesc balconul proprietate personală pentru a zbura. De fapt îmi zboară doar gândurile, corpul, unul din ce în ce mai greu şi trândav, stă pe loc susţinut de un scaun cu trei picioare sigure şi un al patrulea aflat într-o uşoară revoltă. Mi-am dat seama că din balconul meu începe lumea. Asta până îmi schimb domiciliul. Şi dacă tot am o lume în faţă ar fi culmea să nu mă preocupe soarta ei. Aud că ne aflăm în plină criză, dar nu cunosc pe nimeni care să se comporte ca atare(sper să nu am vreo surpriză când voi ajunge la muncă). Aş zice că lucrurile stau exact invers. Am două imagini surpinse din acelaşi loc, acela de unde începe lumea, la interval de un an (8 decembrie 2007 – 1 decembrie 2008 ) şi parcă atmosfera de acum este mult mai veselă. Se va constata că încă nu am ieşit din ceaţă, dar asta este altă discuţie, care trebuie făcută după ce vom avea un nou prim-ministru. Nu că ar conta cine va fi.
Trebuie să remarc punctualitatea RATB-ului, la fix un an autobuzul este în acelaşi loc.
decembrie 2007
dedes,
imi place lumea lui dedes. lumea asta neostoita si atat de lenta, aproape adormita, in care figurile de stil se ivesc pe neasteptate din orice lucru pentru a disparea apoi ca o ceata. finalul, mereu acelasi, are un gust cald, molatec, de coaja de portocala si picioare de copil inghetate.
Esti amabil Pantacruel, dar trebuie sa recunosc ca la final ma ingrozesti pur si simplu. Cate o coaja de portocala am mai molfait si eu, dar de unde stii tu ce gust are un picior de copil?
eee, am zis sa te laud si eu nitel, ca prea se gudura pe aici cu sorcova doar aky si verbiaj.
mai, dedes, picior de copil nu-mi aduc aminte nici eu sa fi mancat pana acum. dar ma gandeam ca poate ai folosit matale la fierturi in vremurile astea de criza. macar ala beteag de la scaunul de care ziceai in text, daca altul nu se gaseste 🙂
Pai am o reteta mortala de tocanita din picioare de scaun si fac si ciorba din fata de masa . Esti invitatul meu. Dau si o tuica de pufoaica.
Ecologic 100%
m-am inscris pe liste. gata.
dar sper ca ai pentru toata lumea! si ca desert? as propune dulcegarii blogosferice bine rumenite.
de acord?
perfect de acord. cred ca vor ajunge, ca ma sacrific eu si las oaspetii sa se desfete. eu ma otravesc cu niscai costite de porc rumenite in cuptor, incercuite de un lant de carnaciori bine condimentati si sting totul cu o ulcica de tuica batrana, de pe vremea cand ne guverna Nastase.
sa se desfete, zici?!
pai nu suna ra deloc! pe noi doar sa ne lasi cu desfetele – vezi sa fie musai plinute si blonde – si nu-ti fa griji pt noi. o sa tragem o ciocan-ita si ciorbita sa ne tina minte.
dar matale sa te tii de cuvant si sa nu te bagi, ca te stiu pofticios. sa stai acolo cu otravurile tale batranesti…
Parol. Am trecut deja la stadiul urmator. Apreciez „carnurile” doar in farfurie si bine gatite.
Imi plac tuicile adolescentine si pulpele aurite la solarul din bucatarie, cunoscut sub numele de cuptor.
dedes, dar asta era ultimul stadiu.
insa daca zici ca nu te mai satisface decat meta-carnea iti recomand o reteta babeasca. cica a dat mereu rezultate. vladimir nabokov si un stop de llosa.
Le-am servit domnule. dar trebuie sa ma intelegi si pe mine, incerc sa pastrez o aparenta de cetatean onorabil si responsabil.
uite cum mi-ai facut pofta de cetateanul kane. responsabilule.
Yo!, need your help.
Are they strict with ID’s at Ultra 88 Nightclub in Mohegan Sun. My GF has a fake ID and I’m just curious?
100 times thenks. I am vaiting for answer!!!
Hi, brother. Just more question. Realy, please, need your help.
How do you make a homemade tattoo?
100 times thenks. I am Waiting for answer!!!